5 Sieraden Cadeautips

Zoek jij een sieraden cadeautje?

Je hebt een feestje, een verjaardag, je zoekt een cadeautje voor de juf, kortom, je moet ergens naartoe met een cadeautje. Wat kun je geven? Bij iets persoonlijks als een sieraad kun je wel wat hulp gebruiken, denken wij. Daarom geven we je vijf cadeautips om goed mee voor de dag (en op je feestje) te komen.

Tip 1 Zwart/Wit

Set Baranello is uitermate geschikt als je de smaak van iemand niet helemaal kent. Zwart en wit doen het altijd goed. Of je deze kleuren nu graag draagt of dat iemand het graag draagt met (felle) kleuren. Met dit setje kun je alles combineren, je kunt de steentjes samen dragen, maar ook enkel een lang staafje of een klein steentje. Zo heb je zelfs verschillende setjes!

Tip 2 Ga voor Dalmatiër Jaspis

De dalmatiër jaspis steen is een hele leuke steen met een gestipt motiefje, maar heel gemakkelijk te combineren bij eigenlijk iedere kleur. Je kunt deze steen onopvallend dragen bij wat donkerdere kleuren of juist opvallender maken met een fel steentje ernaast. Met deze steen kun je alle kanten op. Kraallokaal heeft heel veel soorten en maten van de dalmatiër jaspis steen. Dus lijkt dit je wel wat, kijk dan eens op deze pagina. Of stel zelf een sieraad samen met deze steen. 

Tip 3 Basic Sieraad

Bij Kraallokaal verkopen we ook basics. Bijvoorbeeld omdat je een basic soms heel mooi kunt combineren met een uniek handgemaakt sieraad. Met een basic maak je het dan net helemaal af. Zo kun je een mooie set oorbellen samenstellen en kies je daar een armbandje bij van stainless steel met leuke blaadjes als motiefje, zoals deze. Zulke sieraden zijn eigenlijk onmisbaar in je sieradenkistje omdat je ze overal en altijd bij kunt dragen.

Tip 4 Gewoon wit

Wit, dat is ook zo’n kleur die je overal mee kunt matchen. Gewoon wit, lekker makkelijk. Kraallokaal heeft een mooie armband met agaat steentjes. Agaat heeft veel mooie eigenschappen. Zo kan het helpen bij een goed humeur en goede gezondheid. En voor zwangere vrouwen kan het een goede beschermsteen zijn. Enthousiast geworden over de armband, je kunt ‘m hier bekijken. 

Tip 5 Kraallokaal topper!

Een handgemaakte set oorbellen die enorm populair is dat is set Catabbio. Kleurrijk en toch niet te opvallend. Met aventurijn steentjes die een kalmerende werking kunnen hebben. Het leuke van zo’n set is dat je wat meer uit kunt pakken door beide steentjes te dragen of voor een wat rustigere look kunt gaan met alleen het kleine steentje. Deze set wil je geven!

Combineer de sieraden van Kraallokaal

Zit er toch niks voor je bij? Dan kun je natuurlijk altijd een Kraallokaal cadeaubon geven. De ontvanger kan dan zelf een sieraad uitkiezen of samenstellen. We pakken het ook feestelijk voor je in, dus echt een cadeautje om te geven.

En ben je aan de late kant en valt de cadeaubon niet meer op tijd op de deurmat? Geen nood! Kraallokaal heeft ook digitale cadeaubonnen. Super handig en heel snel!

 

Veel plezier met geven!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.