Ga voor de juiste natuursteen

Welke natuursteen kies je?

Die ruime keuze bij Kraallokaal is geweldig, toch? Al kunnen we ons ook voorstellen dat alle opties overweldigend zijn. Zoveel kleuren, zoveel steentjes, dan kun je mogelijk wel wat hulp gebruiken. En die hulp zijn wij. Want wat past er nu goed bij elkaar, wat matcht lekker bij welke kleuren en welke eigenschappen hebben de stenen. 

Dalmatier jaspis

Zoek je een steen die neutraal is en gedragen kan worden bij heel veel kleuren? Kies dan voor een dalmatiër jaspis sieraad. Met deze steen kies je voor een aardende werking. Negatieve energie wordt geëlimineerd. De steen geeft moed en kracht. Zowel de eigenschappen als de looks van deze steen zijn top. Ben je fan van tijgerprint en luipaardprint, combineer dit dan met de dalmatiër jaspis steen. Maar ook bijna alle kleuren basic shirts doen het goed met de dalmatiër jaspis. Zo kun je dus kiezen voor een basisring dalmatiër jaspis en daar zoek je een paar kleine steentjes van je favoriete kleuren bij. Zo heb je bij heel veel sets een mooi sieraad. 

Rozenkwarts

De steen der liefde, de rozenkwarts, die mag eigenlijk niet in je sieraden collectie ontbreken. Deze liefdessteen heeft fantastische eigenschappen.

Rozenkwarts helpt bij het geven en krijgen van liefde. Daarnaast bevordert rozenkwarts vergeving, empathie en tolerantie. Over deze steen wordt gezegd dat het zelfliefde en acceptatie makkelijker maakt. Rozenkwarts heeft een zachte werking en kan kalmerend zijn bij verdriet en trauma. De mooie zachtroze kleur is ook met veel steentjes van Kraallokaal te combineren.

Tijgeroog

Een hele mooie steen als je van bruintinten houdt, want ook deze steen is heel mooi te combineren met allerlei kleuren. Tijgeroog heeft fijne eigenschappen en kan succes en geluk aantrekken. Er wordt gezegd dat deze steen je zelfbewuster, maar ook doelgerichter maakt. Tijgeroog geeft geestelijke bescherming. Het versterkt rationeel denken en het beslissingen nemen wordt makkelijker. Een hele mooie combinatie vinden wij tijgeroog met een groene steen, zoals aventurijn of serpentijn

Perzik aventurijn

Deze steen heeft een kalmerende en opbeurende werking. Perzik Aventurijn steen kan ook erg goed helpen wanneer je beslissingen moet nemen. Deze steen kan, net als veel natuursteentjes variëren van kleur. Het leuke is dus dat je twee steentjes perzik aventurijn bij elkaar kunt kiezen die er anders uitzien. Van oranje tot bijna wit. Die combinatie past natuurlijk perfect bij elkaar omdat het dezelfde steen is.

Combineer de sieraden van Kraallokaal

Heb je een mooi setje oorbellen bij elkaar gezocht, dan kun je het helemaal afmaken door eenzelfde combinatie steentjes of iets soortgelijks aan een ketting te hangen. 

Zit jouw favoriete kleur er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer keuzehulp!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.