Stel jouw eigen sieraad samen

Mix & Match jouw eigen sieraden

Zelf je sieraad samenstellen, simpelweg door te mixen & matchen, dat klinkt toch ideaal? Vooral als jij dol bent op sieraden, maar vaak iets tegenkomt wat net niet helemaal je smaak is. Dan is het custom made concept van Kraallokaal echt iets voor jou. Want in onze sieradenwebshop kun je naar hartenlust combineren met heel veel verschillende charms, bedels en steentjes. We leggen je per sieraad graag uit hoe het werkt.

Een customized armband bestellen

Naar eigen wens een armbandje samenstellen is heel eenvoudig, maar vooral super leuk om te doen!

  • Je kiest een basis armband in goud of zilver, met aan een kant schakels.
  • Vervolgens kun je drie losse steentjes of bedeltjes kiezen, die wij aan je armband bevestigen.
  • Er is keuze uit vele vormen en kleuren steentjes en er zijn ook veel verschillende charms in goud in zilver. Van veertjes tot vlindertjes en van libelles tot bloemetjes. Er zal zeker iets moois voor je tussen zitten.

Mix & Match jouw ideale ketting

Een op maat gemaakte ketting die helemaal voldoet aan jouw wensen. Dat wil je! Bij Kraallokaal kun je twee verschillende kettingen customizen. De wat fijnere 'Nino ketting' en de 'Oro ketting' met schakels.

Bij beide kettingen heb jij de optie om in totaal 3 bedels of steentjes te kiezen. Een combi kan natuurlijk ook. Kies bij je dunnere kettinkje een mooi steentje en twee charms,  of ga voor een lang natuursteentje met een mooi bedeltje. Bij de dikkere schakelketting is het mooi om uit kleinere vierkante of ovalen natuursteentjes te kiezen in combinatie met een mooie charm.


Ontwerp je eigen oorbellen

Een set oorbellen, helemaal ontworpen naar jouw wens. Onze oorbellen bestel je per setje.

  • Je kiest welke ringen je wilt en of deze oorbellen set goud of zilver mag zijn.
  • Jouw zelfgekozen set wordt dan met liefde gemaakt door de ontwerper van Kraallokaal.
  • Naast deze complete set heb je ook nog de mogelijkheid om er extra's bij te bestellen. Een steentje, een bedeltje, of een mooie charm. Jij bepaalt zelf of je deze extra's ook als setje bestelt, of dat je er slechts eentje wilt.  Zo kan jij jouw gekozen set afwisselen met je losse hangertjes. Mixen & Matchen naar hartenlust. 

Kies jouw sieraad bij Kraallokaal

Je draagt altijd een uniek item als je kiest voor een sieraad van Kraallokaal omdat de keuzes die je maakt helemaal bij jou horen. En vind je kiezen moeilijk? Dat begrijpen we hoor. Er zijn ook heel veel sieraden setjes die ready to wear zijn. Ook wel eens makkelijk! ;)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.