Welkom bij Kraallokaal

Sieraden Webshop Kraallokaal

Wat super tof dat je Kraallokaal gevonden hebt. Of het nu is via een vriendin, buurvouw, vriend of Google, enorm leuk dat je er bent!

Wat is Kraallokaal?

Kraallokaal is een sieraden webshop boordevol handgemaakte sieraden van natuursteen. We kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt waarom je zou kiezen voor de sieraden van Kraallokaal. Wij hopen, dat het antwoord daarop met het bezoeken van deze webshop, snel duidelijk wordt.

Onderscheidende sieradenshop

Toen we begonnen met Kraallokaal hebben we onszelf afgevraagd: wat missen wij zelf in sieradenland? Want er is al zoveel keuze, dus waarmee onderscheidt Kraallokaal zich?

 

Allereerst, jij bent de baas! Want je kiest zelf! En hoe fijn is dat? Dat je zelf je ringen kiest, je steentjes en je bedeltjes? Niets vervelender en frustrerender dan een sieraad dat net niet bij je past. Of dat de kleur net niet ok is. Of dat je iets zoekt, het hele internet afspeurt, maar het niet kunt vinden.

De keuze bij ons is enorm en wij bieden voor elk wat wils. Een uniek sieraad met een boodschap. Neem bivoorbeleld de steen van de liefde; de rozenkwarts. Die hebben we in vele vormen en is met heel veel andere kleuren steentjes te combineren. Een liefdessteen wil toch iedere vrouw dichtbij zich dragen?

Mix & Match jouw sieraden

Wij zijn er voor iedereen die van creatief ‘mixen & matchen’ houdt. Maak eens een totaal andere set oorbellen voor jezelf dan een kant en klare set. Met verschillende steentjes of bedeltjes aan iedere kant, super origineel en leuk. Kies een basissteen die je kunt dragen op kantoor, werkafspraken en bij etentjes, maar die je helemaal kunt upgraden tot een unieke eyecatcher als je naar een borrel, feestje of festival gaat.

De kracht van Kraallokaal is dat je eindeloos kunt switchen en variëren in je sieraden. Zo kun je de steentjes en bedels van je oorbellen ook aan je ketting hangen. Of er juist een complete, bij elkaar passende set van maken. 

Ga voor 'Ready to wear' sieraden

Heb je het al druk genoeg en heb je helemaal geen zin om zelf aan de slag te gaan, kijk dan bij onze ready to wear collectie. Deze sieraden hebben wij zelf al, met veel zorg en liefde voor je samengesteld. Je kunt er altijd op een later moment nog eens wat steentjes bij zoeken ;)

Zoek je toch iets wat je niet kunt vinden in de webshop, stuur ons dan een berichtje met je wensen. Wij denken graag met je mee en maken ook sieraden op maat. Bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft.

Kraallokaal is er voor jou

Wij willen er zijn voor jou, om je bij iedere gelegenheid zelfverzekerd, mooi en blij te laten voelen. En wij willen er zijn voor jou, om steeds weer de mooiste steentjes, ringetjes en bedeltjes voor je te selecteren. Hopelijk ben je net zoals wij, helemaal om en gaan de sieraden van Kraallokaal ook bij jou horen. Leuk als je een reactie achterlaat...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.